2014-12-10 02:41:52• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma az egészsége köti le a figyelmét

Napi horoszkóp december 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold átlépett az Oroszlán jegyébe, ez mindent megkönnyít egy kicsit. Magabiztosabbá válhat, és már nem lesz az az érzése, hogy okvetlenül keresztül kell vinnie az akaratát. Szerezzen örömet munkatársainak, és vigyen nekik egy kis süteményt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma a tervezési feladatok kerülnek előtérbe. Hagyjon magának mindenhez elegendő időt, mert a sietségben lemaradhat pár fontos dologról. Az estét töltse a barátaival, és szentelje a szórakozásnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, a Merkúr pedig a Nyilas jegyéből segít önnek elintézni a bevásárlásokat. Sikeres szerződéskötésekre és tárgyalásokra számíthat az üzleti partnereivel vagy házastársával, bármilyen témában. Itt az alkalmas pillanat nézeteltéréseinek vagy félreértéseinek tisztázásra!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold és az Uránusz hatására folyamatosan változik a hangulata. Hol nagyon aktív lesz, hol inkább kényelmes. Este készüljön fel a holnapi napra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, és a Jupiter áldásával érkezik ide. Ma lehet a hónap, sőt, lehet, hogy az egész év legszerencsésebb napja! Szerencsére ma kevés a munkája, kihasználhatja az időt elmélkedésre, vagy bármire, amire szeretné.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A ma kiáradó intenzív érzelmek hatalmi harcokba vagy érzelmi manőverekbe torkollhatnak. Az eredmény sem tetszetősnek, sem kellemesnek nem nevezhető, a munkatársai kifejezetten morcos kedvükben vannak. Holnap már jobb lesz a helyzet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, de a Mars támadja. Ez könnyen azt eredményezheti, hogy kicsit túl spontán és energikus lesz, elfelejti a biztonságot, nem néz se jobbra, se balra. A lehetőségei kiválóak, de türelmesebbnek kellene lennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A lelkesedése ma keveset ér, ha nem elég gyakorlatiasan áll a dolgokhoz, nem sokat érhet el. Hagyja maga mögött az ideálokat és álmokat, haladjon lépésről lépésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold ma az Oroszlán jegyében áll, jó kapcsolatban a Nappal. Ez ráveheti Önt arra, hogy felelősséget vállaljon, ha erre van szükség. Ezzel rendkívüli módon javíthat a helyzetén. Este nyugodtan hagyja magát kényeztetni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha eddig megpróbálta elrejteni az érzelmeit vagy nem vett róluk tudomást, akkor azok most ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A társas viszonyok, különösen a másik nemhez fűződő kapcsolatok és konfliktusok most a szokásosnál erőteljesebb érzelmi színezetet kapnak. Figyelje meg, hogy ilyenkor mit tesz, mond, vagy érez, és mi történik ön körül, mert így olyasmit is észrevehet magán, aminek általában nincs tudatában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma az egészsége köti le a figyelmét, akár pszichoszomatikus betegségek tüneteit is tapasztalhatja. Ne fojtsa el és ne titkolja az érzéseit!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: